Německý divadelní festival

Německý divadelní festival se koná pravidelně na podzim již od roku 2004. Navštěvují ho především školy, ale je přístupný a otevřený všem, kdo se zajímají o němčinu.

Profesionální divadelní soubory z Německa prezentují své nejaktuálnější hry a zapojují do nich často i publikum. Cílem tohoto přístupu je posílit jazykové sebevědomí studentů a motivovat je k praktickému použití svých znalostí němčiny. Pro mnohé žáky je to první příležitost slyšet živou mluvenou němčinu.

Divadelní expedice

Hurá do Budyšína! Přihlaste se prosím včas, abyste si zajistili své místo! V případě, že bude více zájemců než míst, rozhoduje pořadí přihlášek. Více informací naleznete přímo na stránce akce.

Rezervace vstupenek

Německý divadelní festival je velice oblíben u vyučujících, žáků, studentů a dalších zájemců o němčinu. Rezervujte si své vstupenky včas: napište jednoduše e-mail na ! I když si na začátku roku ještě nejste jisti, s kolika žáky se festivalu chcete zúčastnit, doporučujeme Vám, lístky si rezervovat. Počet lístků můžete později upravit, snížit jej (a pokud jich bude k dispozici dostatek, tak i zvýšit).  

Ceny vstupenek

Dopolední představení:
vstupné: 150 Kč
snížené vstupné*:  90 Kč

pedagogický doprovod zdarma

Večerní představení:
vstupné: 150 Kč
snížené vstupné*:  100 Kč

Divadelní expedice:
vstupné: 800 Kč
snížené vstupné*:  700 Kč (s odjezdem z Pardubic, jinak dle dohody)

*snížené vstupné: žáci, studenti, senioři a lidé, kteří by si jinak nemohli dovolit představení navštívit. 

Program 2024

Žádné příspěvky k zobrazení.

Aktualní program najdete zde od konce srpna.

 

Naši podporovatelé

Německý divadelní festival je finančně podpořen Česko-německým fondem budoucnosti, Goethe-Institutem Praha, městem Pardubice a Pardubickým krajem. Moc děkujeme!

 

Sdílejte tuto stránku